Кариера в Solvay в България

  People Click to enlarge
Като международна химическа група Solvay подпомага промишленостите в откриването и въвеждането на още по-отговорни и ценни решения. Групата е силно ангажирана към устойчивото развитие и фокусирана върху иновациите и отличната работа. Solvay обслужва различни пазари, генерирайки 90% от оборота си от дейности, в които е един от световните топ три лидера. Групата е със седалище в Брюксел, разполага с около 29 000 служители в 55 държави и през 2012 г. генерира 12,4 милиарда евро нетни продажби. Група Solvay присъства в България от 1997 година и има над 730 служители в 6 заводa и административни обекти.
Ако се интересувате от работа в България, вижте наличните свободни позиции . Ако желаете да кандидатствате за някоя от тях, моля изпратете вашата автобиография на имейл адрес bulgaria.careers@solvay.com. Обратна връзка с вас ще бъде осъществена в случай, че бъдете поканени на интервю.
 
Предоставените от вас лични данни ще бъдат съхранявани в условията на конфиденциалност според разпоредбите на ЗЗЛД и без вашето изрично съгласие няма да бъдат предоставяни на трети страни. 

Ако искате да се присъедините към нашия екип, дори и позицията, която ви интересува да не е обявена в момента, моля изпратете вашата автобиография на имейл адрес bulgaria.careers@solvay.com. Документите ви ще бъдат включени в нашата база данни. Обратна връзка с вас ще бъде осъществена в случай, че има подходяща за вас свободна позиция, за която да бъдете поканени на интервю.

Solvay постоянно търси талантливи и ентусиазирани хора и разполага със свободни позиции в целия свят. Ако имате желание за международна кариера, можете да посетите  https://jobs.solvay.comза повече информация.