Солвей Соди получи голямата награда Primus Inter Pares на BBL Business Club

В края на всяка година, BBL Business Club (Бизнес клуб "България, Белгия, Люксембург") организира конкурс сред своите членове. Целта на наградите Primus Inter Pares e да отличават най-успешните компании, инвестиращи и развиващи бизнес в България и по този начин допринасящи за развитието на бизнес, социалните, културни и чисто човешки отношения между Белгия, Люксембург и България.

Темата на тазгодишното издание на конкурса беше ReCreation.

Онлайн церемонията се състоя на 1 декември 2021 г. Солвей Соди участва в конкурса с презентация по темата, която акцентираше върху откриването и прилагането на нови начини за работа и управление на бизнеса в условията на глобална пандемия.

Компетентното жури, председателствано от посланика на Белгия в България Н. пр. Фредерик Мьорис, отличи Солвей Соди сред останалите претенденти и връчи приза Primus Inter Pares на Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди и Юра Драганова, директор "Човешки ресурси" в компанията.

BBL Award